Websites

Als u online zichtbaarheid wilt, is een goede en aantrekkelijke website het beste startpunt. Of u nu al een uitgewerkt idee heeft over hoe uw online handtekening eruit moet zien of u wilt starten vanaf een lege pagina, we kunnen het waarmaken.

Door een groot aantal verschillende tools te gebruiken, kunnen we alles creëren, van een eenvoudige maar aantrekkelijke one-pager tot een enorme online klantervaring.

Back Office Applications

Door repetitieve taken te automatiseren, uw administratie te organiseren, uw klantenbestand te beheren, … bieden wij u de nodige hulpmiddelen zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet.

Een op maat gemaakte toepassing vereist iets meer tijd om te maken, maar past beter bij uw behoeften dan eender welk standaard product. Op deze manier wil Exe-file u de mogelijkheid bieden om u te concentreren op uw klanten in plaats van teveel tijd te steken in noodzakelijke maar tijdrovende overheadkosten.

Mobiele Applicaties

Omdat het soms makkelijker is om mobiel te zijn dan achter een bureau vast te zitten.

Mobiel betekent niet alleen een desktoptoepassing op uw telefoon of tablet openen. Bij Exefile creëren we apps die gemakkelijk te gebruiken zijn, zelfs met de beperkte invoermogelijkheden van een mobiel apparaat. Naast het feit dat u zich vrij kunt bewegen, biedt het gebruik van uw telefoon of tablet ons de mogelijkheid om alle functionaliteiten van dit soort apparaten te integreren.
Wilt u direct een foto van uw nieuwe product op uw website? Wilt u uw GPS-locatie gebruiken om uw verplaatsingvergoedingen op uw facturen automatisch te berekenen?

Deze dingen zijn mogelijk door de functies van uw telefoon te combineren met onze applicaties.

Interfaces

Omdat wij geloven in het integreren van uw verschillende systemen tot één oplossing. Soms hebben onze klanten al een degelijke applicatie voor iets, en een andere voor iets anders. (en nog een andere voor die derde taak?) We willen niet datgene vervangen dat u al gewoon bent, we willen vermijden om hetzelfde tweemaal te moeten doen.
Uw offertetool staat u niet toe automatisch een factuur te maken?
U kunt de foto’s / prijzen van uw producten niet overal met één klik automatisch bijwerken?
Moet u uw nieuwe klanteninformatie handmatig kopiëren telkens wanneer u een factuur wilt maken?

Contacteer ons, we hebben misschien de oplossing.

Software

Alles, of bijna alles, is mogelijk in de wondere wereld van de code. Programmeren is onze passie, neem gerust contact met ons op voor software-gerelateerde vragen.

Als u het kan bedenken, kunnen wij het schrijven.